Ups… Og hvordan man undgår det: Grundlæggende Miniature maleri fejl

Jeg havde lige købt min første kasse med plastik dværge. Jeg beundrede de mesterligt malede miniaturer på forsiden og tænkte: hvor svært kan det være? Jeg nødt bare til at gøre et godt stykke arbejde. Så med dette i tankerne duen jeg ret i og malede min allerførste miniatures nogensinde. Som i lige ud af boksen med absolut ingen anelse overhovedet.

Resultatet kiggede noget som en krydsning mellem en billig plastik souvenir og en børnehave fingermaling. Jeg var ikke begejstret for at sige mildt. Men efter nogle troede, jeg besluttede at holde den lille fyr og bare holde forsøger, selv om jeg havde ingen anelse om, hvad jeg havde forkert eller hvordan at få det rigtige.

Efter en masse praksis, undersøgelse og god rådgivning, jeg endelig indså, at de ting, jeg gjorde forkert, og hvis du husker at undgå dem, kan du omgå din egne versioner af modellens Finger-Painted og fremskynde din rejse til at blive en fremragende maler.

Oops #1: forkert børste til jobbet.

Brug den rigtige børste til jobbet. Min første miniature blev gjort med en enkelt, billig allround pensel, som er ikke godt for ting som øjne. Hvis du vil detalje små ting som øjne, bruge en detalje pensel. En størrelse passer ikke alle i maleriet miniaturer.

Oops #2: malingen var for tyk

Dette er hvor du får børnehave look. Mens miniaturer komme med detaljer, især Warhammer miniaturer jeg male, det vil alle forsvinder, hvis din maling er for tyk. Fuzzy dværg skæg blevet pludselig amorfe facial hagesmække. Øjnene bliver konturløse blanks. Læg et lag maling på noget der er lige ud af røret, og detaljer går væk.

Dette er også ansvarlig for at skabe en smattet udseende for at male arbejdspladser. Unthinned maling blade linjer i tykke striber, som vil skabe en tekstur på plane overflader. Du kan slibe disse flade overflader for at løse dette, men for alt andet du er stripping miniaturer og starte forfra. Du kan undgå denne situation helt ved udtynding malingen korrekt og at huske, at det kommer i dens rør, krukke eller flaske langt tykkere end det bør anvendes.

Oops #3: enkelt lag af maling.

Et lag af maling er god for en grundlæggende, tabel grade miniature hvis du maler regler enheder hurtigt. Hvis du ønsker mere i dybden med et minimum af tid og besvær kan du:

1.) Læg ned en basecoat og drybrush.

2.) Læg ned en basecoat, vask med en blæk og derefter røre med samme farve.

3.) Læg ned en basecoat lag, et midterste lag og et højdepunkt lag.

Men bare ét lag maling vil gøre din miniature, se flad.

Oops #4: bund oplysninger først.

En anden god måde at undgå detaljer brølere er at male bunden oplysninger først. Hvis du overpaint når du maler en indre detalje først, gør det ingen forskel, fordi de øverste flader endnu ikke blevet malet. Gøre dette med øjnene især, da du kan give dem razor skarpe linjer blot af overpainting omkring dem med en øvre lag pels.

Oops #5: mangel på tålmodighed.

Maleri kræver en masse tid og tålmodighed. Hvis du bare smide på en frakke af maling og flytte, fordi du ønsker den model gjort nu, vil du få dækning mangel, og dermed en plettet effekt. Jeg har bemærket at hvid, gul, orange og rød er især ubehageligt i denne henseende, og har tendens til at kræve flere frakker.

Igen, der er teknikker til at få ordentlige miniatures hurtigt, men hvis du ønsker at male en konkurrence eller vise stykke, forventer at forbruge en masse tid og tålmodighed. Der er bare ingen vej udenom.

Oops #6: gør dit hjemmearbejde.

Et begreb i almindelighed, der ville have hjulpet mig undgå nogle hårde slag med mine modeller. Når starte noget nyt, først gøre dit hjemmearbejde. Du vil ikke blive en ekspert uden praksis, men i det mindste du vil vide, hvad til praksis, og der vil sætte dig godt på vej.

Disse er de generelle ting at undgå, der vil holde dig fra at forvilde sig ind i problemer. De vil også bidrage til at minimere fejl, som vil efterlade dig spekulerer på, hvorfor på jorden motivet viste sig som den gjorde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.