Sådan rapport og håndtere Ebay transaktion problemer.

Selv når der ikke er uoverensstemmelser, kan du løbe ind i et par transaktion problemer på eBay-glitches, der ikke virkelig nogens skyld, men er blot resultatet af en teknisk fejl eller en anden situation end køberens eller sælgerens kontrol. Den største årsag til problemer som dette er e-mail.

E-mail problemer.

Hvis du bruger internettet meget, du vil uden tvivl være bekendt med de problemer, eBay kan forårsage, og mange købere og sælgere er afhængige af e-mail for at holde dem informeret om deres transaktioner.

Nogle gange, du måske finde at bounce din e-mails til en sælger-du kan have den forkerte e-mail-adresse, eller der kan være et problem med deres e-mail. Dette sker især ofte når købere har gratis webmail-konti på steder som Hotmail og Yahoo Mail.

Når dette sker, køber måske ikke kender, du prøver at kontakte dem. Anser det for påtrængende nødvendigt at kontakte dem i den virkelige verden, før de forlader du dårlige tilbagemeldinger. For at finde ud af en andens virkelige kontaktoplysninger, Følg disse trin: Klik på ‘Avanceret søgning’ nær toppen af skærmen eBay, derefter ‘finde kontakt oplysninger’ i menuen til venstre (under ‘Medlemmer’ overskrift). Alt du behøver at gøre er derefter at indtaste andre brugernes eBay ID og varenummeret på hvad de købte.

Du kan finde den adresse, du ender med at få ikke eksisterer, og telefonnummeret synes at være afbrudt, eller forkert. Men hvis du ikke får nogen arbejder kontaktoplysninger for køberen, så det betyder, de har overtrådt Ebay’s kontaktoplysninger politik. Du kan rapportere dem på, og intet, som de gør derefter vil afspejle dårligt på dig.

Være patient, selv: Undlad at sende masser af vrede e-mails til en andens konto: for alle du kender, kan de have problemer med deres computer eller deres internetforbindelse. Prøv at ringe, og prøve at vente et stykke tid for et svar.

PayPal problemer.

Du kan også finde, at du har problemer med folk, der ikke er helt sikker på hvordan PayPal fungerer. For eksempel, de kan forsøge at sende dig penge direkte og sende det forkerte beløb – dette betyder at du skal refundere ethvert overbetaling og få dem til at betale underbetaling. Hvis din køber er rimelige, selvom dette bør være et nemt problem at løse – Husk at de kommer næppe til at nægte at betale den rigtige mængde, når du har allerede fået nogle af deres penge!

Hvis intet hjælper, der rapporterer jeg det til?

Skal du klikke på ‘Hjælp’ på værktøjslinjen og derefter ‘Kontakt os’, at kontakte Ebay’s kundeservice. Du kan finde du har bedre held med funktionen ‘Live Help’ end du gør med at forsøge at få fornuftige svar på emails. PayPal har den samme procedure – ‘Hjælp’ og derefter ‘Kontakt os’ – og tilbyder begrænset telefonsupport, hvis du har brug for det.

Hvis du kører masser af auktioner på én gang, måske nogle af dine problemer være forårsaget blot ved ting at få tabt og glemt, fordi du har ingen mulighed for at holde styr på dem. I den næste e-mail, vil vi se på hvordan man skal håndtere flere auktioner effektivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.