At finde en børnelæge til din nyfødte

Tillykke, er du gravid. Som count-down til fødslen af dit nye barn nærmer sig, bør du overveje at finde en børnelæge, der vil fungere bedst med din snart at voksende familie. At have en børnelæge på hånden, selvom formative uger og år af barnets liv er i de bedste interesse for både dig og dit barn. Vente, indtil dit barn bliver syg eller har brug for en check-up er absolut ikke tid til at gå gennem udvælgelsesprocessen, som kan være stressende, selv når alt går efter planen.

Begynder din søgning

Der er flere kilder du kan indpasses i at finde kvalificerede børnelæger i dit community.

* Et godt sted at starte er “American Board af Pædiatri (ABP)”. En børnelæge, der er certificeret af dem vil have vil have dimitterede fra fire års medicinsk skole, fik tre års bopæl uddannelse, og bestået deres skriftlige. De giver børnelæge søgetjenesten on-line.

* En anden kilde er den “amerikanske Academy of Pediatrics (AAP)”. De giver også en henvisning database af deltagende medlemmer.

* Visse sundhedsplaner kræver, at du vælger en børnelæge fra deres godkendte netværk.

* Du kan også bede er din fødselslæge. Fødselslæger og børnelæger interagerer ofte for at føre tilsyn med pleje af både mor og baby.

* Spørge andre mødre i dit nabolag, herunder venner, familie eller kolleger. De kan være i stand til at dele deres personlige erfaringer om bestemte personer.

Behandlingen af feltet

Du ønsker at finde en læge, der passer med dine mål og forventninger. Det er normalt bedst at første møde kandidater til at vurdere deres kvalifikationer, personlighed, tilgang og erfaringer før man ankommer til en beslutning. Slags spørgsmål, kan du overveje at spørge din potentielle børnelæge og andre overvejelser omfatter:

* Hvilken type pediatric kvalifikationer har de? Er de certificeret af ABP og/eller medlem af AAP?

* Hvis du er bekendt med visse sundhedsmæssige betænkeligheder i din familie eller med din graviditet, kan du spørge om kvalifikationer i pediatric subspecialty områder?

* Hvordan kan de blive kontaktet efter timer eller i en nødsituation? Er de tilgængelige via telefon? Hvem dækker for dem, når de ikke er tilgængelige?

* Hvis du har mindre spørgsmål, hvad er den bedste tid og metode til at nå dem?

* Gør børnelæge snak med og interesserer sig for børnene, og ikke blot forældrene?

* Gør børnelæge synes at vide om aktuelle emner og fremskridt i pædiatrisk medicin?

* Er børnelæge har “kemi” med såvel børn som forældre?

* Er børnelæge vises vidende om aktuelle emner og fremskridt i pædiatrisk medicin?

Derudover vil du sikkert gerne vide om tilgængeligheden af og omkostningerne ved tjenester. Undersøgelsen omfatter:

* Office og beliggenhed – hvad er kontortid? Hvad hospital er han tilknyttet? Er placeringen bekvemt tæt på din bopæl eller arbejde?

* Koster og forsikringsdækning – hvad er omkostningerne til tjenesteydelser? Arbejder de med din forsikring planen? Hvilke tjenester er dækket og hvilke er ikke? Hvad er co-betaler og andre fakturering praksis?

* Hvad er de rutinemæssige børnepasning check-ups? AAP anbefaler checkups på en, to, fire, seks, ni, tolv, femten og tyve-fire måneder.

At finde den rigtige børnelæge for din familie kan være en skræmmende udfordring. Men der er flere gode kilder, der kan hjælpe dig i din søgen. I de fleste tilfælde har du et valg om deres barns læge så prøv at finde en læge, der er lige det rigtige for dig. Evaluere youll sundhedspleje udbyder baseret på de kriterier, der er vigtigst for dig og din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.